Selasa, 5 Mei 2009

Eh Cerita Panas dari Brunei Fm


Alahai, macam macam cerita artis tanahair. Ada yang berpecah, ada yang tidak diketahui kerakyatannya, ada yang tukar career jadi magician?! Macam macam yang Brunei FM selongkar minggu ini.

Kumpulan THE SEEDS, mungkin sekarang awda boleh panggil dengan gelaran THE SEED, kerana menurut penyanyi kumpulan tersebut, THE SEEDS telah dibubarkan. Memang mengejutkan! Tambahan lagi lagu mereka ‘Cerita Aku Dan Dia’ masih HOT pada waktu ini. Jadi apa yang sebenarnya berlaku?

Kemudian satu lagi yang memeningkan penyokong artis tanahair - isu kerakyatan seorang artis wanita popular tanahair. Beliau pernah menjuarai pertandingan nyanyian, dan memenangi beberapa anugerah, sebagai penglibatan beliau di persada seni tanahair. Memang mengejutkan apabila menyaksikan beliau baru-baru ini berentap di Istana Budaya Malaysia, dalam satu pertandingan nyanyian, dan beliau mewakili Malaysia? Apa sebenarnya status kerakyatan diva muda ini?

Walaupun penerimaan orang ramai terhadap artis tempatan kita memang memberangsangkan, agak terkilan juga apabila melihat segelintir artis tanahair kita yang berputus asa. Pada tahun lepas, sebuah kumpulan Hip-Hop negara telah melancarkan album mereka. Dan memang memeranjatkan apabila Brunei FM baru-baru ini terserempak dengan beberapa ahli kumpulan tersebut membuat persembahan Silap Mata (magic show) untuk orang ramai! Bertukar karier kah?
*SEMUA CERITA DIAMBIL DARI WWW.BRUNEI.FM.COM *TO SEE MORE GREAT NEWS JUST GO TO BRUNEI.FM.COM

Q-lap Custom Bike--->QCB YOOOOOO!!!!

salam semua,
hari ani diddykan kongsikan mengenai QCB-Q-lap custom bike. Selalunya tani pernah liat di TV mengenai QCC, tapi kali ani 1st ever in brunei iaitu QCB...apa yang best mengenai QCB ani kitani bulih bali bike than tani antat arah durang n tani bulih minta durang buat our own qustom bike tani sendri...so bagi kamu yang dah lama mengidamkan minta buat ur our custom bike sendiri...ur guys tanyalah more further rah durang ani k...nanti2 saya update cana kan kontek durang ani....n jua gud news, dgr2 ths june durang kan buta roadshow ditutong and jua kB so see u guys sana k....*my mun n my sis membuat lagak cool heheh*

*babu aka mama rah dua bike fav nya* for ur infor my mum ani karak moto nih....hehehe

*emmmm sapa nah???sama adi me ani???*